Correus reforça el repartiment durant aquestes dades nadalenques


  • Comparteix:

Aquests dies la seu de Can Mora registra un 15% més de trameses.

Aquests dies la seu de Can Mora registra un 15% més de trameses.

Correus ha anunciat que augmentarà el personal dedicat a la distribució per fer front a l'augment de trameses que es produeix durant les festes de Nadal. L'ens estatal preveu contractar 400 persones més a tot Catalunya de reforç que s'adjudicaran a les diferents delegacions en funció de la demanda. Pel que fa Sant Cugat, l'empresa pública no té previst fer cap campanya de divulgació dels nous codis postals tot i que la majoria de ciutadans encara desconeixen que el centre té 5 nous codis, vigents des del passat estiu.

Tot i l'ús d'internet, hi ha tradicions que no canvien i davant l'allau de felicitacions nadalenques i postals que es preveu que s'enviïn aquests dies a Catalunya, el servei de Correus ha decidit ampliar i reforçar el personal dedicat a la distribució. Així, es preveu que en els propers dies es contractin 400 nous treballadors i es paguin 14.000 hores extres.

Segons el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibañez, és molt difícil calcular quants d'aquests reforços aniran a parar a Sant Cugat ja que es redistribuiran en funció de la demanda de cada municipi:

Vicenç Ibañez

Farem 400 contractacions de reforç i 14.000 hores extres.


Tot i que molta gent encara desconeix els nous codis postals que regeixen al centre de Sant Cugat, Correus no preveu engegar cap campanya de difusió. Ibañez diu que el 08190 és vàlid, i per tant, confia que la gent, amb el temps, s'assabenti de quin codi li correspon:

Vicenç Ibañez

Es triga anys i panys a què la gent s'acostumi, Confiem que els santcugatencs ho sabran amb el tems.


Segons dades de Correus, durant les festes de Nadal els enviaments postals creixen entre un 15 i 16% més que en d'altres èpoques de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.