L'atur al juliol baixa a Catalunya i puja un 2'6% a Sant Cugat


Temes relacionats

4.165 santcugatencs sense feina ( 4/jul/12)


  • Comparteix:

L'atur puja a Sant Cugat en 111 persones

L'atur puja a Sant Cugat en 111 persones

L'atur puja un 2,6% al juliol a Sant Cugat respecte el juny i trenca la tònica a la baixa de la mitjana a Catalunya on la desocupació ha caigut un 0,13%. A la ciutat hi ha ara 4.276 persones sense feina, 111 més que al mes anterior. D'aquesta manera el nostre municipi torna a situar-se en una de les seves xifres més negatives en el que portem d'any, tal com va passar al febrer quan es va registrar el rècord de desocupats amb 4.288 aturats.

L'atur juga a l'estira-i-arronsa a Sant Cugat aquest 2012. Després d'una primavera amb dades a la baixa, el juliol recupera la tònica alcista de principis d'any.

Sant Cugat registra ara 4.276 persones sense feina, 111 més que al juny. Una dada que es desmarca de la baixada que ha viscut el conjunt del país amb un descens del 0,13%.

La pujada a Sant Cugat és d'un 2,6% i amb aquestes dades de juliol la ciutat s'aproxima als números més negatius que ha registrat aquest 2012 quan al febrer el marcador mostrava 4.288 desocupats.

Després de Terrassa i Sabadell, Rubí se situa com la tercera ciutat amb més atur de la comarca (8.049), seguida de Cerdanyola (4.793) i la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.