Els concessionaris locals analitzen a Cugat.cat les vendes d'aquest estiu

Mercedes Benz, contenta dels resultats de juliol. / Font: Mundoanuncio

Economia

Publicat el 12/ago/12 per Marc Tolrà

Diversitat d'opinions entre els concessionaris santcugatencs consultats per Cugat.cat pel que fa a les vendes del passat juliol. Mentre Ford Sant Cugat i Peugeot asseguren que han viscut un juliol complicat malgrat els descomptes i l'augment de l'IVA, la concessionària Mercedes-Benz ha viscut un juliol 'excel·lent' i al setembre treurà al mercat el nou cotxe Classe A. Segons el comercial de Mercedes-Benz a Sant Cugat, el nou automòbil fa preveure un final de 2012 esperançador.

El comercial del concessionari Ford a Sant Cugat, Rubén Vidal, ha assegurat que en el mes de juliol ha hagut una caiguda de vendes respecte el mes anterior. Segons Vidal, el client està neguitós i deprimit i per això s'han venut menys cotxes tot i els descomptes que l'empresa ha ofert als seus clients. De cara al 2013, ha explicat que volen mantenir el nivell de vendes d'enguany i que l'objectiu és aguantar davant la greu crisi econòmica.

Rubén Vidal

L'anticipació a l'IVA no ha frenat les males vendes d'aquest juliol. Obrirem durant tot l'agost per tal de fer alguna venda extra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En la mateixa línia se situa el concessionari Peugeot. El seu comercial, Jordi Gutiérrez, ha explicat que la baixada de vendes durant el mes de juliol s'ha situat en un 15%, dos punts menys que al conjunt de l'Estat espanyol. Alhora, ha assegurat que ni els descomptes agressius que aplica Peugeot des del 2009 ni l'anticipació per l'IVA han pogut frenar la devallada de vendes. De cara a finals d'any, Gutiérrez assegura que les vendes no cauran més però que al 2013 s'espera un any 'difícil'.

D'altra banda, el director comercial de Mercedes-Benz, Laureano Oller, ha remarcat a Cugat.cat que el seu concessionari ha viscut un juliol 'excel·lent' on el nombre d'encàrrecs i entregues s'ha situat a nivells del 2011. Tot i així, Oller atribueix les bones dades de la multinacional a Catalunya gràcies als grans beneficis que té l'oficina central procedent del mercat alemany i asiàtic. Finalment, el comercial ha assegurat que el nou cotxe Classe A serà un estímul per a les vendes.

Laureano Oller

El nostre concessionari ha viscut un excel·lent mes de juliol. La presentació del nou Classe A l'estem esperant amb molta força.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tots els concessionaris consultats per Cugat.cat, excepte Mercedes-Benz, veuen amb preocupació l'any que ve ja que preveuen que les vendes no milloraran.