PIMEC ha assessorat 235 pimes del Vallès Occidental des d'inicis d'any


  • Comparteix:

La patronal PIMEC té seu al Vallès Occicental / Font: Somlloret.blogspot.com.es

La patronal PIMEC té seu al Vallès Occicental / Font: Somlloret.blogspot.com.es

La patronal PIMEC, amb seu a la comarca, ha assessorat en l'àmbit financer 235 pimes durant el primer semestre de 2012 en el conjunt del Vallès Occidental. Les operacions gestionades han estat principalment la renovació de les línies de finançament, el refinançament del deute actual o el nou finançament.

Des de gener fins a juny, la patronal de les petites i mitjanes empreses ha assessorat un total de 235 empreses del Vallès Occidental. PIMEC valora aquestes dades, tot i que afegeix que les pimes continuen tenint problemes de viabilitat a causa de la restricció creditícia. Segons PIMEC, aquest fet incideix directament en l'ocupació i en les oportunitats per sortir de la crisi.

D'altra banda, el departament de consultoria estratègica i finançament de PIMEC considera que les principals dificultats que es troben les pimes a l'hora d'aconseguir finançament són el risc d'exclusió d'accés al mercat financer o les dificultats d'aconseguir diner nou en són algunes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.