Banc Sabadell porta a Barcelona la tecnologia 'contactless' per a targetes


  • Comparteix:

Aquesta tecnologia permet compres més segures amb targeta. / Font: Bancsabadell.com

Aquesta tecnologia permet compres més segures amb targeta. / Font: Bancsabadell.com

El Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, amplia la seva tecnologia 'contactless' a les ciutats de Barcelona i Madrid on s'instal·laran en els propers mesos més de 32.000 terminals de venda (TPV). Les targetes sense contacte que permeten pagar amb més rapidesa i seguretat ja s'estant utilitzant al País Basc i a Astúries.

El pagament es fa instantàniament quan l'usuari acosta la targeta al TPV i acte seguit s'ha de teclejar el PIN, excepte si és una compra inferior a 20 euros. Per tant, es poden fer petites compres sense dur diners a sobre i si els TPV no estan adaptats al 'contactless' les targetes funcionen amb el sistema tradicional.

El Banc Sabadell ha confirmat que la tecnologia 'contactless' s'està aplicant a tots els terminals instal·lats per l'entitat i a totes les targetes emeses des de començaments d'any. Segons Banc Sabadell, la tecnologia 'contatctless' és el pas previ al desplegament de la tecnologia del pagament per mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.