Els seminaris de formació empresarial ja tenen obertes les inscripcions


  • Comparteix:

Els seminaris ofereixen formació i coneixements pràctics a treballadors i empresaris / Font: Santcugat.cat

Els seminaris ofereixen formació i coneixements pràctics a treballadors i empresaris / Font: Santcugat.cat

L'Ajuntament ha obert el període d'inscripció als 12 seminaris de formació empresarial que el consistori oferirà aquesta tardor. Aquests seminaris es fan entre els mesos de setembre i novembre i cadascun tindrà quatre hores de durada. Aquest tipus d'activitats pretén donar a conèixer aspectes pràctics com la planificació d'una pàgina web, el màrqueting, les xarxes socials i webs 2.0 al món empresarial o com aconseguir finançament en temps de crisi. Per fer la inscripció s'ha de trucar al 010 o enviar un correu electrònic a oae@santcugat.cat .

El consistori ha organitzat una dotzena de seminaris per tal d'oferir formació i coneixements pràctics per a treballadors i empresaris. Aquestes activitats tindran lloc a la Casa de Cultura entre els mesos de setembre i novembre i estan 100% subvencionades amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Alguns d'aquests seminaris són 'Com planificar una web de forma efectiva', 'L'ús de les xarxes socials per a internacionalitzar la teva empresa' o 'No són els altres, sóc jo: millorar les relacions i l'èxit professional', entre d'altres.

Totes les activitats tindran lloc entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de dues del migdia, excepte el seminari 'Els errors més freqüents del jove empresari/a' que es farà entre les sis de la tarda i les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.