Benetton trasllada la botiga del carrer de Santa Maria a Santiago Rusiñol


  • Comparteix:

La nova botiga al carrer Santiago Rusiñol tindrà tres plantes

La nova botiga al carrer Santiago Rusiñol tindrà tres plantes

La cadena de roba Benetton trasllada la seva botiga del carrer de Santa Maria al carrer de Santiago Rusiñol a principis de setembre. El nou comerç de la marca italiana disposarà de tres plantes que oferirà roba per a dona, home i nens. Aquest trasllat segueix la tendència d'altres botigues de l'eix de vianants, com Tous i Apple, que es mouen per tenir més espai i millorar la seva oferta.

A principis de setembre, la botiga Benetton ubicada fins ara al carrer de Santa Maria número 21 es traslladarà al carrer de Santiago Rusiñol 18. El nou establiment, d'uns 200 metres quadrats, disposa de tres plantes, on a cadascuna d'elles li correspondrà una secció de roba: nens, home o dona. D'aquesta manera, la nova botiga ampliarà l'oferta de l'actual comerç de Santa Maria, on es ven roba de nens i adults en general.

Benetton manté oberta la segona botiga que Benetton té a Sant Cugat, al Sant Cugat Centre Comercial. En aquest establiment, però, només es disposa de les seccions de 'kids' i adults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.