La nova senyalització del CIT unifica la imatge dels parcs d'empreses de la B-30


Temes relacionats

El CIT es posiciona com a pol industrial de l'àrea de Barcelona en el nou pla d'actuació (22/mar/12)


  • Comparteix:

Un dels senyals que es poden veure a la via pública. / Font LocalPress

Un dels senyals que es poden veure a la via pública. / Font LocalPress

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) ha començat a instal·lar a la via pública els cartells que senyalitzen de forma unificada i amb una mateixa nomenclatura tots els parcs empresarials de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. L'objectiu d'aquesta acció, llargament reivindicada per les empreses, és facilitar l'accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement d'aquest territori. Amb motiu d'aquest nou pas, el CIT donarà a conèixer el seu posicionament com a principal corredor econòmic de Barcelona en un acte a Sant Cugat el 18 de setembre on es presentarà el nou web del consorci, Cit.cat.

La xarxa viària dels parcs empresarials de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola comencen a lluir la nova senyalització del CIT, en una campanya que finalitzarà a l'octubre quan es completi la col·locació de 170 senyals. Els fons FEDER, la Diputació de Barcelona i els ajuntaments implicats han finançat aquesta iniciativa, una de les reivindicacions històriques dels empresaris de la zona tal com recorda el president de Sant Cugat Empresarial (SCE), Frederic Boix.

Frederic Boix

Necessitàvem aquest sistema fàcil per accedir i no perdre's pels polígons. Marca un inici per mostrar una realitat econòmica potent al nostre entorn.


La nova senyalització ordena tots els parcs empresarials d'aquest territori en 11 grans zones, cadascuna de les quals incorporen diversos polígons. Ara, els parcs empresarials afegeixen la denominació CIT, un canvi que no afectarà els nomenclàtors oficials ni suposa cap modificació de domiciliació ni cap cost per a les empreses.

Amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta implementació, el CIT organitzarà a Sant Cugat, el 18 de setembre, un acte on presentarà el seu posicionament com a principal corredor econòmic de Barcelona. Aquesta acció permetrà, segons el tinent d'alcalde d'Economia i president de torn del comitè executiu del CIT, Carles Brugarolas, treure pit davant altres projectes com el 22@Barcelona.

Carles Brugarolas

En termes quantitatius i qualitatius hem de tenir un posicionament superior al d'aquestes àrees de negoci.


L'acte comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Un contacte que el CIT aprofitarà per fer pressió a la Generalitat davant la necessitat d'algunes infraestructures com els intercanviadors de Volpelleres i Hospital General.

La trobada de setembre també serà la plataforma de presentació de Cit.cat, la pàgina web on qualsevol empresa trobarà informació sobre els parcs empresarials, els polígons d'activitats econòmica i centres universitaris i innovació. En aquest web es podran localitzar les empreses actives, així com les ofertes de disponibilitat de naus i solars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.