Els empresaris preveuen una carta als reis 'complicada' en infraestructures


Temes relacionats

La nova senyalització del CIT unifica la imatge dels parcs d'empreses de la B-30 (17/ago/12)


  • Comparteix:

Frederic Boix és el president de l'Associació Sant Cugat Empresarial

Frederic Boix és el president de l'Associació Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial (SCE) lamenta que la crisi econòmica que travessa el país mantingui paralitzats importants projectes d'infraestructures per a la ciutat com els intercanviadors de Volpelleres i Hospital General. El president del 'lobby', Frederic Boix, exposarà aquesta preocupació al conseller de Territori i Sostenibilitat a la trobada del Catalonia Innovation Triangle (CIT), on s'exposarà el posicionament del consorci com a principal corredor econòmic de Barcelona. Boix ha afirmat que la Generalitat té altres prioritats com la comunicació del port de Barcelona i la finalització del Quart Cinturó.

El proper 18 de setembre, Sant Cugat Empresarial aprofitarà la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, per avançar la seva 'carta als reis' en matèria d'infraestructures. En declaracions a Cugat.cat, el president de l'entitat, Frederic Boix, ha lamentat les contínues demores de projectes necessaris per als municipis del CIT com la construcció dels intercanviadors de Volpelleres i Hospital General.

Segons Boix, es tracta d'infraestructures relativament senzilles, però que topen amb una difícil situació econòmica i un govern que té altres prioritats, també importants com la comunicació del port de Barcelona i la finalització del Quart Cinturó.

Frederic Boix

És molt complicat demanar res perquè la Generalitat té altres prioritats, que també són importants per a nosaltres.


En un àmbit més local, l'associació ha posat fil a l'agulla amb l'Ajuntament al projecte de xarxa de consultors sèniors que assessorarà joves emprenedors. D'altra banda, el 'lobby' està en converses amb 'dues importants personalitats d'àmbit internacional' per assistir al fòrum empresarial Santcugatribuna.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.