El campus d'Esade de Sant Cugat acollirà el màster de direcció d'empreses


  • Comparteix:

Els alumnes, aquest dijous a l'acte de benvinguda

Els alumnes, aquest dijous a l'acte de benvinguda

Esade estrenarà aquest curs el Màster de Direcció d'Empresa (MBA) Full Time, que fins ara s'oferia a Barcelona, amb 160 alumnes que en un 95% són de procedència estrangera. L'escola de negocis ha acollit aquest dijous l'acte de benvinguda a l'alumnat en què la direcció del centre ha subratllat la vàlua del treball en equip i la necessitat que els estudiants siguin plenament competitius i professionals. La directora del ESADE MBA, Glòria Batllori, afirma que la crisi econòmica ha augmentat la demanda d'aquest tipus de cursos i espera que els alumnes contribueixin en el futur a enriquir l'economia catalana.

La directora del Esade MBA, Glòria Batllori, ha explicat a Cugat.cat que les matriculacions han pujat a Esade fruit del que ha batejat com a 'productes anticíclics'. Es tracta de persones que s'han quedat a l'atur i realitzen un màster per continuar la seva formació. D'altra banda, Batllori ha assegurat que el MBA és el millor en direcció d'empreses perquè donen molta importància al treball en equip.

Glòria Batllori

Aquest màster és considerat com a anticíclic. La gent que s'ha quedat a l'atur estudia per especialitzar-se. Les persones que no saben treballar en equip no tindran una bona carrera.


Els alumnes de l'MBA són de 48 nacionalitats diferents i, dins del 95% d'estrangers, una tercera part provenen d'Àsia, un terç venen d'Amèrica i la tercera part restant són d'Europa, Àfrica i l'Orient Mitjà. Segons Esade, això permet una barreja cultural molt enriquidora.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Carles Brugarolas, ha remarcat a Cugat.cat que l'arribada de l'MBA a Sant Cugat és un privilegi i que la ciutat ha d'aprofitar els estudiants d'Esade perquè afavoreixen l'economia local. Brugarolas també ha destacat que Sant Cugat es beneficia de la marca Barcelona i, per aquest motiu, s'ha de treure el màxim profit per captar talent, inversió i empresa.

Carles Brugarolas

Els estudiants tenen un gran poder econòmic. Hem d'aconseguir que aquests alumnes tinguin una bona posició perquè puguin desenvolupar activitats empresarials a la ciutat.


Finalment, el tinent d'alcalde ha afegit que Sant Cugat treballa des de fa anys per atraure l'àmbit empresarial tecnològic i científic generant així ocupació i progrés social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.