Aefol s'acosta al mercat líder mundial en matèria d''e-learning'


Temes relacionats

Entrevista: Josep Lozano, president d'AEFOL (21/jul/11)

L'empresa d'un santcugatenc estrena a Bogotà una fira empresarial (20/jul/11)

Josep Lozano: 'Una fira és un mitjà únic, extraordinari per vendre i aconseguir nous contactes i clients' (20/jul/11)


  • Comparteix:

La demanda d''e-learning' a Aefol ha crescut un 500% en 12 anys / Font: Aefol.com

La demanda d''e-learning' a Aefol ha crescut un 500% en 12 anys / Font: Aefol.com

L'empresa Aefol, amb seu a Sant Cugat, obre aquest dilluns una nova oficina a Londres per ser a prop de les últimes tendències pel que fa l''e-learning', l'ensenyament a distància. Segons el director de l'empresa, el santcugatenc Josep Lozano, Aefol s'està plantejant fer a Sant Cugat una fira local de màrqueting, recursos humans i 'e-learning' en els propers dos anys.

L'oficina d'Aefol a Londres és la primera de l'empresa al Regne Unit. El director de la companyia santcugatenca, Josep Lozano, ha assenyalat a Cugat.cat que es volen obrir a nous mercats, concretament al mercat líder del seu sector.

Josep Lozano

Volem acostar-nos al mercat britànic, el líder en matèria d''e-learning'.


Pel que fa a la fira ExpoeLearning, Lozano ha remarcat que es tracta d'un congrés internacional que pretén ser un punt de trobada per a la formació en línia de les empreses. A més, el director ha remarcat que aquest esdeveniment s'ha celebrat a Madrid i a Bogotà, aglutinant sempre el públic de parla castellana, però ara, amb l'obertura al mercat britànic, es plantegen fer un congrés internacional.

D'altra banda, Josep Lozano ha recordat que Aefol és una empresa santcugatenca i que es deuen a aquesta ciutat. Per això, ha datat per al 2013 o el 2014 una fira local a la nostra ciutat. El director ha destacat que no hauria estat coherent celebrar esdeveniments a Bogotà o Madrid i no a la seva ciutat.

Per últim, Lozano ha subratllat la gran presència de les noves tecnologies a les empreses d'avui en dia. Aefol ha registrat un creixement del 500% des de la creació de l'empresa el 2000, gràcies a la demanda de l''e-learning'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.