L'ERO que presenta el Sabadell acomiada 1.751 persones de Banc CAM


Temes relacionats

El Sabadell preveu acomiadar 1.770 treballadors del Banc CAM (30/ago/12)

Ja s'ha fet efectiva la fusió entre el Banc Sabadell i la CAM ( 7/ago/12)


  • Comparteix:

L'ERO ha rebaixat la xifra d'acomiadaments inicialment prevista

L'ERO ha rebaixat la xifra d'acomiadaments inicialment prevista

Banc Sabadell ha presentat aquest divendres un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 1.751 treballadors de Banc CAM. La xifra d'afectats s'ha reduït respecte a les 1.773 persones plantejades fa una setmana a causa de baixes produïdes aquests dies, la qual cosa ha provocat un reajustament de la retallada. El Sabadell iniciarà la setmana vinent els contactes formals amb els representants de la plantilla, segons han informat fonts sindicals i del banc.

L'ERO preveu fins a 600 prejubilacions, trasllats a places on el Sabadell tingui necessitats i acomiadaments, que ara es començaran a negociar durant el termini d'un mes que estableix la llei. En declaracions a Europa Press, els sindicats han demanat aquest divendres a Banc Sabadell que mentre es negociï l'ERO es deixin d'aplicar expedients disciplinaris, que segons ells, s'han multiplicat des de l'adjudicació de Banc CAM per part del Sabadell.

Banc CAM té una oficina a la ciutat, al carrer de Francesc Moragas, amb quatre treballadors que opera al municipi des de fa 11 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.