Inno+Talent25: la manera de HP de potenciar el talent jove


  • Comparteix:

Mercè Conesa saluda a un dels joves de la promoció. / Font: LocalPress

Mercè Conesa saluda a un dels joves de la promoció. / Font: LocalPress

Un 68% dels graduats de la primera promoció del curs Inno+Talent25 de Hewlett-Packard (HP) ja ha obtingut feina, ja sigui dins la mateixa empresa o en altres companyies del sector. Inno+Talent25 és un programa impulsat per HP que forma 25 joves acabats de llicenciar en enginyeries superiors o carreres científiques. La cerimònia de graduació d'aquest divendres ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Amb la col·laboració de Leitat i la Universitat La Salle, HP ha creat el programa Inno+Talent25 per ajudar joves recentment titulats en enginyeries superiors i carreres científiques a accedir al mercat laboral.

Dels 25 joves que han participat al curs, 13 ja han estat contractats al mateix centre internacional d'HP a Sant Cugat i quatre més van trobar feina en altres empreses abans de finalitzar el programa. A més, els partners de la companyia estan valorant el currículum de la resta d'alumnes per a la seva possible incorporació laboral.

L'acte ha comptat amb la visita del conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, que ha subratllat que el govern està treballant perquè el món universitari i laboral estiguin connectats. De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afirmat que les administracions tenen la funció de donar suport als vincles entre universitat i empresa perquè 'ajuda a transformar el coneixement en innovació empresarial'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.