Creixement i competitivitat de l'empresa, objectius de '360º Model de negoci'


  • Comparteix:

Jornades 360º Model de negoci / Font: Acci10.cat

Jornades 360º Model de negoci / Font: Acci10.cat

Les jornades '360º Model de negoci' organitzades per ACC1Ó tornen amb dues sessions a Sant Cugat. Aquesta proposta està dirigida a gerents i directors d'empreses amb l'objectiu de proporcionar eines i estratègies pràctiques de gestió per millorar i fer créixer l'empresa. El darrer dijous d'octubre i el primer dimarts de novembre tindran lloc les jornades a la nostra ciutat.

Aquestes jornades tenen una durada de cinc hores, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda, on es parla sobre el concepte del model de negoci, casos pràctics, eines per millorar, i els reptes i oportunitats de l'entorn actual. Cada sessió aplega una trentena d'assistents i només pot haver-hi un representant per empresa.

El darrer dijous d'octubre i el primer dimarts de novembre, Sant Cugat acull aquestes jornades organitzades per ACC1Ó que ajuden a implantar millores a diferents àrees de les organitzacions. Es preveu que aquest 2012 s'arribi a 1.200 empreses. Les inscripcions són gratuïtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.