Sant Cugat Empresarial demana al govern que aposti per les infraestructures


  • Comparteix:

Frederic Boix, a la drera, durant l'entrevista a la ràdio de Sant Cugat

Frederic Boix, a la drera, durant l'entrevista a la ràdio de Sant Cugat

Sant Cugat Empresarial (SCE) demana a la Generalitat que aposti per la construcció d'infraestructures comunes per al conjunt del territori davant projectes locals, com la connexió de l'estació de Renfe de la ciutat amb la parada de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres. Segons els empresaris santcugatencs, aquesta proposta no és tan necessària per a la zona i creuen que és millor apostar per la finalització del Quart Cinturó, via que ha d'unir Terrassa i Granollers passant per Sabadell, i el corredor mediterrani.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5FM) que el prioritari haurien de ser projectes que afecten el territori i no només els que se centren en la ciutat.

Frederic Boix

És una reivindicació històrica que no afecta tant al municipi de Sant Cugat. La reclamació de la B-40, del corredor mediterrani.


En aquest sentit, Boix ha afegit que, tenint en compte la situació actual, 'és lògic pensar que cal mirar més per temes comuns de territori que no en reclamacions individualitzades'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.