Empreses locals prenen força en la millora del model TIC del govern


Temes relacionats

El consistori rep un premi per l'excel·lència en desenvolupament sostenible (26/set/12)


  • Comparteix:

HP és una de les companyies sancugatences concessionàries

HP és una de les companyies sancugatences concessionàries

La Generalitat ha adjudicat a la unió temporal d'empreses (UTE) formada per Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, i Aventia, dirigida pel santcugatenc Josep Grau, una part de la gestió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Aquesta concessió correspon a un primer contracte, destinat al Centre de Procés de Dades (CPD) extern, del Servei d'Infraestructures, que inclou el gruix dels sistemes d'informació del govern català. El pressupost màxim de licitació és de 63,5 milions d'euros.

El govern ha adjudicat tres contractes més, repartits entre diverses empreses. El primer té un valor de 136,22 milions d'euros i s'ha adjudicat a la UTE d'IBM, INSA i Seidor; el segon ha anat a parar a mans de la UTE entre Unitecnic i Nexica per una licitació màxima de 8,13 milions, i el quart ha correspost a T-Systems per una licitació de 129,9 milions.

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha destacat que el 62% de les empreses adjudicatàries tenen NIF català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.