Pimec anima les empreses a fer una aposta per la internacionalització


  • Comparteix:

Xerrada anterior de Pimec al Trade Center / Font: Premsa Sant Cugat

Xerrada anterior de Pimec al Trade Center / Font: Premsa Sant Cugat

La patronal de la micro, petita i mitjana empresa (Pimec) oganitzarà una jornada internacional a Sant Cugat per assegurar la continuïtat de les pimes apostant per la internacionalització de les seves marques i els seus productes. L'auditori del Sant Cugat Trade Center acollirà la proposta gratuïta dijous de la setmana vinent que tindrà una durada de quatre hores. Les places són limitades.

En la situació econòmica actual, la internacionalització de les empreses ja no és només una opció sinó 'una condició de supervivència'. Així ho asseguren des de Pimec, que ha apostat per la jornada 'Internacionalitzar-se amb èxit' a Sant Cugat on s'explicaran els passos necessaris de dur a terme abans i després de començar el procés d'internacionalització d'una empresa. A més, l'ocasió servirà per explicar diversos casos d'empreses que han optat per aquesta via.

La cita comptarà amb la presència del tinent d'alcalde d'Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, així com el president de Pimec del Vallès Occidental, Francesc Elías.

Taules rodones, xerrades i casos pràctics conformen aquesta proposta que finalitzarà amb la possibilitat de tenir reunions individuals amb els tècnics per avaluar cada cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.