EyeOS aterra a l'Amèrica Llatina i presenta versió per a empreses del seu programari


  • Comparteix:

EyeOS arriba a l'Amèrica Llatina i crea una versió per a empreses del seu programari

EyeOS arriba a l'Amèrica Llatina i crea una versió per a empreses del seu programari

L'empresa amb seu a Valldoreix EyeOS ha iniciat la seva expansió a l'Amèrica Llatina amb l'objectiu d'obrir mercat i ampliar la xarxa de distribució del seu producte principal, EyeOS Professional Editon. Aquest pla d'expansió coincideix amb el llançament al mercat aquest dijous de la seva primera versió del programari d'EyeOS adreçada a les empreses. L'aplicació referent en 'cloud computing' incorpora diverses novetats gràcies als dos milions d'euros aixecats en la seva primera ronda de capital.

Amb relació al seu projecte d'expansió, EyeOS ha signat tres acords amb 'partners' de Colòmbia, Perú i Mèxic per distribuir 15.000 llicències venudes en la primera fase d'implantació i ha nomenat director de negoci a l'Amèrica del Sud, Carlos Duran, que coordinarà els socis locals.

Uns plans de creixement que coincideixen amb l'arribada al mercat aquest dijous de la primera versió per a empreses del programari EyeOS. La nova versió de l'escriptori web té com a objectiu virtualitzar l'espai de treball de les empreses perquè els empleats puguin accedir a tots els seus arxius i aplicacions des de qualsevol dispositiu. Algunes de les novetats són un calendari col·laboratiu, la versió mòbil de l'escriptori o una funcionalitat que sincronitza l'ordinador amb el servidor per poder treballar sense connexió a Internet.

A l'Estat espanyol, EyeOS ha creat una xarxa de 32 empreses estratègiques del sector del Cloud Computing, de la qual en formen part multinacionals com T-Systems, NEC, Unisys i IBM, amb qui s'estan executant projectes de virtualització de l'entorn de treball amb EyeOS. Pel que fa a empreses catalanes, actualment treballa amb la barcelonina AN Connect i Pimetic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.