Noruega es fixa en el model de cooperació entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí


Temes relacionats

El CIT vol ser una nova centralitat econòmica de Catalunya (19/set/12)


  • Comparteix:

La delegació noruega, durant la seva visita a la ciutat / Font: Localpress

La delegació noruega, durant la seva visita a la ciutat / Font: Localpress

Una delegació noruega ha visitat Sant Cugat aquesta setmana interessada en el model del Catalonia Innovation Triangle (CIT), format per la nostra ciutat, Cerdanyola i Rubí. Una quinzena de municipis noruecs estudien aquest model per millorar la col·laboració entre les seves ciutats i potenciar la promoció i innovació econòmica.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ja va viatjar a Noruega per explicar les experiències de la ciutat, i és la segona vegada que la delegació del país escandinau visita Sant Cugat. La regió de Trondalag, on hi ha els 15 municipis interessats en el projecte del CIT, té molts paral·lelismes amb la nostra ciutat, amb una gran concentració empresarial, universitària i tecnològica.

Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, integrades a l'eix de la B-30, van formar el CIT per convertir-se en el principal corredor econòmic de Barcelona amb la voluntat d'establir sinergies, mancomunar serveis i creure en el valor afegit del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.