Sant Cugat acollirà per segon any consecutiu la Jornada d'Emprenedoria


  • Comparteix:

Els organitzadors de la jornada, durant la presentació de l'edició d'enguany

Els organitzadors de la jornada, durant la presentació de l'edició d'enguany

Sant Cugat tornarà a ser la seu de la Jornada d'Emprenedoria per segon any consecutiu l'últim dijous d'octubre. La cita, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa, EsadeCreapolis i l'Ajuntament, vol oferir les eines perquè l'emprenedor no se senti sol i evitar que les idees no s'acabin portant a la pràctica. L'any passat el Teatre-Auditori va quedar petit per una jornada que va reunir uns 800 emprenedors.

Enguany serà la quarta edició de la Jornada Emprenedoria, que abans s'havia fet en altres punts de la comarca. Es posarà l'èmfasi en la mentalitat de l'emprenedor -el coratge, l'entusiasme i la força mental- i la necessitat de la internacionalització. També s'abordarà la importància de les tecnologies de la informació en un model de negoci, un aspecte vital per relacionar-se amb els clients i generar noves oportunitats.

Per al tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, Sant Cugat s'ha convertit en un 'hub' de l'emprenedoria gràcies al seu entorn empresarial i universitari. Brugarolas ha defensat que el paper del consistori és donar suport a les iniciatives dels emprenedors com a vehicle per generar nous llocs de treball i ha posat com a exemple la Jornada d'Emprenedoria.

Carles Brugarolas

Des de l'Ajuntament hem de donar suport a les iniciatives dels emprenedors, relacionar-les i aportar valor des del territori.


L'edició d'enguany comptarà amb una conferència, la presentació de diversos casos d'èxit, una taula rodona i la iniciativa 'Speed meeting', una sessió d'entrevistes ràpides per fer contactes. El director gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa, Lluís Fernández, ha anunciat que en aquesta edició es farà una nova activitat, l''Elevator pitch'. Es tracta d'un espai de presentació de projectes al públic en només dos minuts.

Lluís Fernández

Aquest any hem organitzat una activitat per ajudar els emprenedors a trobar finançament.


Tot plegat, amb l'objectiu d'aportar nous coneixements als emprenedors i acompanyar-los en el procés de creació del projecte. El director general d'EsadeCreapolis, Santi Benedé, ha destacat la importància de la innovació en una societat tant canviant com l'actual.

Santi Benedé

El món està canviant. Hem de fer coses noves, per començar de zero o adaptar-nos a la realitat.


De moment ja s'han inscrit 200 persones, mentre els organitzadors recorden que l'any passat es va superar el límit de places disponibles. La inscripció per a la jornada, que serà de nou del matí a sis de la tarda al Teatre-Auditori, és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.