Divendres acaba el termini de sol·licitud pels 40 pisos de lloguer de Promusa darrere el Monestir


  • Comparteix:

Els preus aproximats del lloguer oscil·len entre 165 € els habitatges d'una habitació i 220 € els de dues habitacions.

Els preus aproximats del lloguer oscil·len entre 165 € els habitatges d'una habitació i 220 € els de dues habitacions.

Un total de 637 persones han sol·lictat un dels 40 pisos de la primera promoció de lloguer que PROMUSA està construint a l'entorn del Monestir. Del total de candidats, un 92% afirma que no pot accedir a un pis de compra i un 74% encara viu amb els pares per la impossibilitat de poder-se independitzar.

Aquest divendres a les 12 de la nit acaba el termini per sol·licitar els primers habitatges de promoció municipal en la modalitat de lloguer que Promusa està construint al carrer Josefina Mascareñas. Es tracta de 40 pisos de 45 a 57 metres quadrats amb una o dues habitacions.

El preu del lloguer oscil·la entre els 165 a 220 euros mensuals amb un contracte per 5 anys improrrogables.

El total de sol·licituds demostra, segons l'alcalde, la necessitat que tenen els joves de trobar una primera vivenda per poder fer el salt de casa. Segons Lluís Recoder, des de l'Ajuntament, fa temps que s'han proposat promoure l'habitatge públic, i especialment el lloguer, pensant en els joves:

Lluís Recoder

És la primera promoció. Segurament molta gent quedarà exclosa però en properes promocions esperem donar sortida a la demanda.


Un 74% de les sol·licituds són de joves que encara viuen a casa als pares davant la impossibilitat de poder-se independitzar. A més, el 92% afirma que no tenen prou recursos per poder-se comprar un habitatge.

Recoder ha explicat que amb l'ampliació de capital aprovada en el darrer Ple amb la cessió de 768 metres quadrats més, al carrer Josefina Mascareñas, i el 10% d'aprofitament mig del sòl a Can Matas es podrà seguir treballant en aquesta línia:

Lluís Recoder

Tenim un programa de 1.000 habitatges però el volem superar amb el 10% del sòl de Can Matas dedicat a habitatge públic.


L'adjudicació dels habitatges es farà per sorteig. Els sol·licitants admesos hauran d'acreditar 10 anys d'empadronament mínim, no ser propietari d'un habitatge i demostrar tenir uns ingressos superior a 2'75 vegades el salari mínim interprofessional.

Recordem que Promusa està construint 63 habitatges més situats al centre, a Mira-Sol i a La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.