El president de Catalana Occident, Kantar Worldpanel i Velmus, premis Cecot


Temes relacionats

Catalana Occidente tanca la compra de Seguros Groupama (29/set/12)

Els Premis Cecot reconeixen la iniciativa de Green Lab Innovation (10/oct/11)


  • Comparteix:

Josep Maria Serra Farré, distingit per la seva trajectòria / Font: Plusultra.tv

Josep Maria Serra Farré, distingit per la seva trajectòria / Font: Plusultra.tv

Els Premis Cecot distingeixen aquest divendres el president de l'empresa santcugatenca Grup Catalana Occident, Josep Maria Serra Farré, amb el guardó de reconeixement Cecot 2012 per la seva trajectòria professional en el marc de la 18a Nit de l'Empresari. El Recinte Firal de Terrassa acull l'esdeveniment sota el lema 'Cooperar per créixer'. Les empreses santcugatenques Kantar Worldpanel i Velmus IDI també seran premiades.

El premi principat de Cecot, en el marc de la Nit de l'Empresari 2012, ha caigut en mans del president del Grup Catalana Occident, Josep Maria Serra Farré, per la seva trajectòria professional. Cecot també ha premiat Farré per la seva contribució a una política de creixement constant i de gran implantació de la companyia a l'Estat espanyol i a àmbit internacional. Catalana Occident té la seu a la nostra ciutat.

D'altra banda, l'empresa santcugatenca Kantar Worldpanel, dedicada a l'estudi dels hàbits de consum, ha estat reconeguda en els premis Cecot 2012 en la categoria de formació i gestió del talent. Aquest guardó ha estat atorgat per l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA). La directora de Recursos Humans de Kantar Worldpanel, Imma Bardés, s'ha mostrat satisfeta per aquest guardó.

Imma Berdés

Cecot premia l'esforç en inversió formativa per ajudar que la nostra gent adquireixi les habilitats necessàries per fer front al seu dia a dia. Estem molt satisfets.


Finalment, l'empresa Velmus IDI, dedicada a la mobilitat sostenible i amb seu a EsadeCreapolis, ha estat premiada amb el guardó a la creació del valor social, una distinció promoguda per Unnim Caixa i BBVA. El seu gerent, Florencio Cuervo, ha destacat que aquest premi reconeix la trajectòria de l'empresa.

Florencio Cuervo

Considerem que el premi reconeix la trajectòria de l'empresa en cura del medi ambient i especialment en l'objectiu de potenciar el potencial del col·lectiu de persones amb mobilitat reduïda.


A la Nit de l'Empresari d'enguany també hi col·laboren les empreses amb seu a Sant Cugat Egarsat i HP, que han premiat la feina d'Abacus Cooperativa per la seva actuació en prevenció de riscos laborals, i Ficosa, com a reconeixement a la innovació, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.