El 53% dels associats de Cecot, a favor de la independència


  • Comparteix:

Antoni Abad és president de la Cecot

Antoni Abad és president de la Cecot

Més de la meitat dels empresaris associats a la patronal Cecot, un 53%, s'ha declarat partidari de la independència. Així ho evidencia una enquesta que ha preguntat a 800 membres de l'associació empresarial vallesana sobre la possibilitat que Catalunya esdevingui un estat. El mateix estudi reflecteix que dos de cada tres enquestats no estan preocupats per un possible boicot espanyol als productes catalans.

L'estudi manifesta que el 53% dels enquestats veu amb bons ulls la possibilitat que Catalunya esdevingui un estat independent. Un 17% desitjaria assolir un pacte fiscal i només un 2% prefereix que es mantingui la situació actual.

A l'estudi hi han participat empresaris de diversos sectors, sobretot de l'àmbit dels serveis, un 54%, i de la indústria, un 29%. Preguntats sobre la situació política actual, el 44% responen que els genera incertesa i un 29% assegura que se senten il·lusionats.

L'estudi, fet durant aquesta setmana, buscava copsar la percepció dels empresaris de la demarcació de la Cecot al voltant del nou escenari polític després de la manifestació de l'Onze de Setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.