T-Systems es debat entre Sant Cugat i Cerdanyola per implantar un nou centre

Seu de l'empresa T-Systems / Font: T-Systems

Economia

Publicat el 14/oct/12 per Anna González

L'empresa T-Systems vol implantar a l'eix de la B-30 la seu del nou centre de processament de dades. La companyia, filial de Deutsche Telekom, està interessada en tres municipis de la zona, entre ells la nostra ciutat. Per això, ha iniciat els tràmits urbanístics als tres municipis amb l'objectiu d'agilitzar el procés, que encara està en fase de projecte, segons ha avançat l'empresa a Europa Press.

Entre les prioritats de la companyia es troba Sant Cugat i Cerdanyola. De fet, l'Ajuntament veí ja ha donat el vistiplau a la llicència d'obres amb la voluntat d'atreure la inversió. L'empresa també ha iniciat el tràmit a la nostra ciutat.

La construcció del nou centre de processament de dades arriba després que l'empresa hagi aconseguit contractes a les quatre àrees del concurs de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de la Generalitat. T-Systems és adjudicatària, entre altres, de dos dels sis contractes vinculats a serveis d'infraestructures de centres de processament de dades, que suposaran un màxim de 171 milions de euros.

A l'Estat espanyol, T-Systems, filial dedicada als serveis TIC per a multinacionals i institucions públiques, compta amb 4.530 treballadors distribuïts en 50 punts.