El Pla d'Ocupació Municipal ha atorgat 43 contractes semestrals de feina


Temes relacionats

Els admesos als Plans d'Ocupació Municipal ja es coneixen (23/jul/12)

Els Plans d'Ocupació Municipal per a aturats reben 466 sol·licituds (20/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de la recepció de l'alcaldessa, Mercè Conesa, als treballadors seleccionats

Moment de la recepció de l'alcaldessa, Mercè Conesa, als treballadors seleccionats

Els 43 santcugatencs contractats a través del Pla d'Ocupació Municipal (POM) s'han incorporat aquest dilluns als seus llocs de feina. La selecció s'ha fet entre 465 sol·licituds que reunien una sèrie de requisits com residir a Sant Cugat i ser aturat de llarga durada, entre d'altres. Els santcugatencs escollits ocupen diversos perfils professionals entre els quals s'inclouen operaris de brigada d'obres, administratius i tècnics. Aquest pla, que atorga contractes de sis mesos, està dotat amb 300.000 euros a càrrec de l'Ajuntament.

El Pla d'Ocupació Municipal ha rebut 465 sol·licituds per aquestes places públiques, de les quals 240 complien amb els requisits establerts a la convocatòria. Dels 43 santcugatencs que han començat aquest dilluns a treballar, 23 són homes i 20 són dones. Entre els requisits, els sol·licitants havien de ser residents a Sant Cugat amb al menys un any d'antiguitat, estar en situació d'atur en recerca de feina de més d'un any de durada i haver exhaurit la prestació d'atur.

El tinent d'alcalde d'Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat que aquest pla s'ha pogut tirar endavant amb recursos propis i que el que es vol és millorar les opcions de reinserció després dels sis mesos de contracte.

Carles Brugarolas

Sant Cugat és un dels pocs casos que s'ha pogut tirar endavant amb recursos propis. El que més voldríem és que suposés un impacte per millorar les seves possibilitats de reinserció.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha ofert una recepció a aquest treballadors a la sala de plens de l'ajuntament. Aquest pla està pressupostat amb 300.000 euros i ha tirat endavant amb recursos propis del consistori. Per als pressupostos del 2013 ja està prevista una partida per repetir aquest Pla d'Ocupació Municipal que s'han desenvolupat sense els fons que donava la Generalitat a través de fons de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.