Infojobs i La Caixa acorden millorar la integració laboral


Temes relacionats

Anuntis creix un 17% durant el 2010 malgrat la crisi (10/jul/11)

Intercom ven el 5,9% d'Infojobs per 32 milions d'euros (29/mai/09)


  • Comparteix:

Web d'Infojobs

Web d'Infojobs

La web de cerca de feina Infojobs, del grup Anuntis, ubicat a Sant Cugat, ha signat un acord de col·laboració amb l'Obra Social La Caixa per potenciar la inserció laboral de persones amb dificultats d'accés al mercat laboral. A través de l'eina Oferta Responsable, Infojobs oferirà a les empreses la possibilitat de publicar les seves ofertes de manera gratuïta a partir de la web Incorpora. Així, es vol facilitar la possibilitat d'accedir a una borsa de treball de persones en situació o risc d'exclusió i animar les companyies a augmentar el seu valor social.

Una xarxa de tècnics d'inserció laboral oferirà un servei de mediació i acompanyament a mida de les necessitats de cada empresa. Amb l'objectiu de garantir la millor integració possible, el treballador que s'incorpori al seu nou lloc de feina rebrà un seguiment personalitzat durant el procés d'adaptació a la companyia.

D'altra banda, el programa ofereix incentius més enllà del valor social de la iniciativa, ja que pot aportar beneficis econòmics per afavorir la competitivitat de les empreses a l'adquirir compensacions econòmiques i avantatges fiscals.

L'Obra Social La Caixa ha facilitat més de 46.000 llocs de treball a persones en situació o risc d'exclusió social de tot l'Estat espanyol en els últims sis anys, gràcies a col·laboracions com aquesta que ja ha signat amb 20.000 empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.