El president de la Cambra diu que donaran suport a Mas

Marià Galí en la Jornada d'Emprenedoria a Sant Cugat

Economia

Publicat el 25/oct/12 per Darío Albert

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa donarà suport al president de la Generalitat, Artur Mas, en el camí cap a un estat propi. El seu president, Marià Galí, ha assegurat que no 'nota por' entre els empresaris catalans, tot i que sí que hi ha 'preocupació'.

D'aquesta manera, Galí respon les paraules de Mas, que va demanar als empresaris que no 'tinguessin por davant el camí que ha emprés Catalunya cap a l'estat propi' i que no es deixessin 'impressionar per les amenaces' que puguin arribar de fora de Catalunya.

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí, afirma que els empresaris catalans no tenen por d'emprendre el camí nacional i que ell nota 'preocupació i il·lusió'. Galí s'ha mostrat partidari d'estar al costat del govern de la Generalitat.

Marià Galí

Les cambres de comerç estarem allà on el govern de la Generalitat cregui que hem d'estar, donant suport. No he sentit a cap empresari parlar de por. En canvi, sí d'incertesa i il·lusió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les patronals Cecot i Pimec ja s'han declarat partidaris de l'estat propi. Un 53% i un 66% dels seus empresaris, respectivament, estan a favor de la independència.