Grifols quadruplica els seus beneficis nets


Temes relacionats

Grifols proposa augmentar el seu capital i premiar els seus accionistes (29/oct/12)

Grifols dóna un pas endavant en el diagnòstic precoç de l'Alzheimer (19/set/12)

Grifols compra tres centres de donació de plasma als Estats Units (17/set/12)

Standard & Poor's millora la qualificació del crèdit de la farmacèutica Grifols ( 2/ago/12)


  • Comparteix:

Vista de la seu de Grifols / Font: Diarisabadell.com

Vista de la seu de Grifols / Font: Diarisabadell.com

La companyia Grifols, amb seu a Sant Cugat, multiplica per quatre els beneficis nets aconseguits en els primers nou mesos d'aquest any superant els 197 milions d'euros. Les dades presentades per l'empresa dedicada als hemoderivats confirmen el creixement continuat en totes les seves divisions fruit dels procés d'internacionalització. També destaca el creixement d'un 10% de les vendes als Estats Units i el Canadà en aquest període i l'estabilitat de la facturació a la Unió Europea que representa el 22% del total de vendes.

L'informe presentat per Grifols apunta a la continuïtat de la política de reduir el deute financer de la companyia que es va situar al setembre en més de 2.500 milions d'euros. A finals de 2011 aquest indicador se situava per sobre dels 2.700 milions d'euros.

En paral·lel, en el que va d'any s'ha mantingut el pla d'inversions previst que té l'objectiu d'ampliar les capacitats productives de les instal·lacions que la companyia té a l'estat i als Estats Units. En aquest àmbit s'hi ha destinat 113 milions d'euros durant els primers nou mesos de 2012.

Els beneficis obtinguts en aquest període han fet créixer el patrimoni net de la companyia fins els 1.854 milions d'euros. Pel que fa al capital social, aquest indicador se situa a prop dels 118 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.