Pimec Vallès Occidental constitueix el Club de Joves Empresaris de la comarca


  • Comparteix:

Socis del Club de Joves Empresaris / Font: Pimec.org

Socis del Club de Joves Empresaris / Font: Pimec.org

La delegació comarcal de la patronal de la Pimec ja té secció de joves empresaris, que s'ha constituït amb l'objectiu de crear un nucli de joves que treballi per a la zona. El Club de Joves Empresaris de Pimec del Vallès Occidental, que presideix Xavier Pujol, pretén ampliar les bases d'acció de la patronal entre l'empresariat més jove com a via per crear ocupació de qualitat entre el jovent.

Els associats del Club Joves Empresaris de Pimec del Vallès Occidental rebran informació sectorial, tindran accés a xarxes de cooperació, a serveis de promoció i a formació entre altres avantatges pensats per facilitar l'activitat empresarial dels més joves. D'aquesta manera, la delegació comarcal de patronal s'assegura de crear un grup de joves actius que puguin traslladar les necessitats empresarials del jovent per tal d'incorporar-les en la seva tasca. A més, Pimec comptarà amb empresaris formats per donar continuïtat als òrgans de la patronal.

D'altra banda, la delegació comarcal de la Pimec organitza aquest dimarts al Sant Cugat Trade Center una jornada de formació a través de sessions pràctiques per millorar i fer créixer una empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.