El descens d'aturats encadena dos mesos a la ciutat


Temes relacionats

L'atur cau un 0'6% al setembre i trenca la tònica negativa dels últims mesos ( 3/oct/12)


  • Comparteix:

Les dades de l'atur locals milloren respecte al setembre / Font: ACN

Les dades de l'atur locals milloren respecte al setembre / Font: ACN

Sant Cugat encadena per segon mes consecutiu un descens de l'atur amb un total de 4.373 persones sense feina. La baixada és d'un 0,9% fent que a la ciutat hi hagi 44 desocupats menys respecte al setembre. La dada santcugatenca trenca amb els números al conjunt del país on l'atur ha pujat 13.800 persones, un 2% més que a l'últim mes. Comparant amb les dades locals de fa un any, la desocupació ha augmentat al municipi un 6,2% sumant 256 santcugatencs més sense feina.

Encadenar dos mesos seguits amb una baixada de l'atur no passava des del març i abril d'aquest any. A l'octubre, doncs, el nombre de desocupats ha quedat registrat en 4.373 persones, un 0,9% menys que al setembre.

Tot i la millora de les dades, la xifra actual està lluny de les marques més baixes de l'any, corresponents a l'abril i el juny quan els desocupats van ser 4.165. Mirant les xifres catalanes, el registre local es desmarca ja que al conjunt del país l'atur ha pujat 13.800 persones, un 2% més que al setembre.

Les dades santcugatenques contrasten, però, amb els números de fa un any a la nostra ciutat. A l'octubre del 2011 els santcugatencs que estaven sense feina eren 4.117. Dotze mesos després, l'atur ha pujat un 6,2% amb un increment de 256 ciutadans.

Després de les cocapitals de la comarca, Rubí se situa com a tercera ciutat del Vallès Occidental amb més desocupació (8.336), seguida de Cerdanyola (5.034) i la nostra ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.