Prop de 100 empresaris es formen amb el programa '360º Model de negoci'


  • Comparteix:

Moment d'una de les session d'aquest novembre

Moment d'una de les session d'aquest novembre

El cicle de sessions '360º Model de negoci' ha posat aquest dijous el punt final amb una trobada a Terrassa. Prop d'un centenar d'empresaris han participat a aquestes xerrades amb l'objectiu de millorar l'estratègia empresarial de les organitzacions que han participat. A la ciutat es va dur a terme una sessió, el 16 de maig passat, i a Terrassa dues per contribuir a millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses catalanes.

Les sessions '360º Model de negoci' han estat dissenyades per ACC1Ó per donar les eines necessàries als empresaris per millorar les relacions amb els clients, conèixer noves propostes de valor diferenciades, així com millorar el control de la gestió econòmica, entre d'altres.

Les sessions s'han adreçat exclusivament a propietaris d'empreses, gerents, directors generals i directors d'àrea vinculats amb l'estratègia de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.