El president de Grifols no invertirà a l'Estat espanyol si no canvia la situació


Temes relacionats

Fundació Probitas dóna 400.000 euros per a beques menjador ( 2/nov/12)

Grifols quadruplica els seus beneficis nets (31/oct/12)

Grifols proposa augmentar el seu capital i premiar els seus accionistes (29/oct/12)


  • Comparteix:

El president de Grifols, empresa amb seu a Sant Cugat / Font: ACN

El president de Grifols, empresa amb seu a Sant Cugat / Font: ACN

El president del grup santcugatenc Grifols, Víctor Grifols, ha afirmat que no farà més inversions a l'Estat espanyol mentre les coses no canviïn i que abans marxaria a Gibraltar que a Madrid en cas d'abandonar Catalunya. Així ho ha assegurat aquest dimecres al sopar de l'Associació Espanyola d'Analistes Financers. El president de l'empresa també ha criticat que no pot dependre d'un país on el govern fixa el preu dels medicaments i a sobre no paga. Al mateix sopar, l'Institut Espanyol d'Analistes Financers (IEAF) ha entregat la Insígnia d'Or de l'entitat a Víctor Grifols com reconeixement per la seva trajectòria professional.

Grifols no es veu capaç de seguir invertint a Espanya i el seu president, Víctor Grifols, ha assegurat que 'o canvien les coses o de mica en mica marxarem de l'Estat espanyol als Estats Units'. Aquestes afirmacions s'han dut a terme en el marc del sopar de l'Associació Espanyola d'Analistes Financers que també ha servit per reconèixer la trajectòria professional del president de Grifols.

El president de Grifols també ha criticat la situació que viu actualment l'Estat espanyol, afirmant que l'origen del problema no és només econòmic o financer, sinó que 's'ha trencat la màquina de la democràcia' amb monarquies que 'patinen', sindicats 'que no saben què fer', autonomies 'accessòries' i un Senat 'que no se sap perquè serveix'. Davant aquesta situació, Víctor Grifols ha conclòs que 'alguna cosa s'ha de fer i que si no canvia, Grifols marxarà'.

A l'empresa d'hemoderivats, amb seu a Sant Cugat, un 92% de les vendes provenen de fora de l'estat i el 80% de la seva activitat industrial també està a l'estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.