La desocupació torna a baixar per tercer mes a Sant Cugat


Temes relacionats

El descens d'aturats encadena dos mesos a la ciutat ( 5/nov/12)

L'atur cau un 0'6% al setembre i trenca la tònica negativa dels últims mesos ( 3/oct/12)

La desocupació a l'agost puja un 8'1% respecte al mateix mes de 2011 ( 5/set/12)


  • Comparteix:

L'atur ha caigut al novembre en dotze persones

L'atur ha caigut al novembre en dotze persones

Tercer mes consecutiu amb caiguda de l'atur a Sant Cugat. El novembre ha registrat una disminució del 0,2% respecte a l'octubre amb 4.361 persones sense feina. És el primer cop aquest any en què la desocupació encadena tres mesos seguits amb descens, l'últim cop amb una baixada de 12 ciutadans. Una dada, però, que es desmarca dels números catalans amb un increment de 5.785 persones, un augment del 0,9%. Amb relació a les dades de fa un any, la nostra ciutat ha viscut un creixement de l'atur de 175 persones.

És el primer cop aquest any que Sant Cugat encadena tres mesos seguits amb baixada de l'atur. El més semblant va passar el març i abril d'aquest any. Al novembre, doncs, el nombre de desocupats ha quedat xifrat en 4.361 persones, un 0,2% menys que a l'octubre.

Tot i la millora de les dades, la xifra actual està lluny de les marques més baixes de l'any, corresponents a l'abril i el juny quan els desocupats van ser 4.165. Mirant les xifres catalanes, el registre local es desmarca ja que al conjunt del país l'atur ha pujat en 5.785 persones, un 0,9% més que a l'octubre.

Les dades santcugatenques contrasten, però, amb els números de fa un any a la nostra ciutat. Al novembre del 2011 els santcugatencs que estaven sense feina eren 4.186. Dotze mesos després, l'atur ha pujat en 175 ciutadans.

Després de les cocapitals de la comarca, Rubí se situa com a tercera ciutat del Vallès Occidental amb més desocupació (8.280), seguida de Cerdanyola (4.932) i la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.