La plantilla de Ricoh col·labora amb el projecte 'Kits de suport social'


Temes relacionats

Ricoh inverteix en la companyia PTI Marketing Technologies (27/ago/12)

La companyia Ricoh obre un centre de serveis a l'Hospitalet (13/jul/12)

Ricoh converteix Sant Cugat en el seu centre de serveis per al sud d'Europa (11/mai/12)


  • Comparteix:

La seu de Ricoh està situada a la nostra ciutat / Font: Elsingulardigital.cat

La seu de Ricoh està situada a la nostra ciutat / Font: Elsingulardigital.cat

L'empresa tecnològica amb seu a Sant Cugat Ricoh ha triat el projecte 'Kits de suport social' de Creu Roja com a principal beneficiari del seu mes solidari. L'objectiu d'aquesta iniciativa de Creu Roja és distribuir lots de menjar i higiènics per a nens, famílies sense ingressos i persones grans. Durant aquest mes solidari, els treballadors de Ricoh poden participar en la iniciativa amb diverses accions com una carrera solidària que tindrà lloc aquest divendres, la donació de la seva panera de Nadal, l'entrega d'aliments i joguines, i comprar una samarreta solidària, entre d'altres.

Els treballadors de l'empresa santcugatenca Ricoh enceten aquest desembre el mes solidari. Quatre setmanes durant les quals s'ha organitzat una recollida d'aliments i joguines a les 16 sucursals de la companyia repartides per l'Estat espanyol i s'ofereix la possibilitat de donar la panera de Nadal, tot plegat a favor de Creu Roja i el seu projecte 'Kits de suport social'.

A més, també es disputarà aquest divendres a les seus de Sant Cugat i d'Alcobendas una carrera solidària. Aquesta proposta va aplegar l'any passat 200 voluntaris i enguany comptarà amb el regidor d'Esports a la ciutat, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.