La Cambra de Terrassa tanca el 2012 amb 250 emprenedors locals assessorats


Temes relacionats

La Cambra demana al futur govern rapidesa en la celebració d'un referèndum (11/des/12)

Prop de 100 empresaris es formen amb el programa '360º Model de negoci' (17/nov/12)


  • Comparteix:

La Cambra té delegació a Sant Cugat / Font: Cambra de Comerç

La Cambra té delegació a Sant Cugat / Font: Cambra de Comerç

La delegació local de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha assessorat més de 250 emprenedors a Sant Cugat i ha contribuït a constituir més de 60 empreses al municipi durant aquest any. L'entitat també ha reunit més de 700 persones en la 4a edició de la jornada de l'emprenedoria, consolidant-se així com a referent en la promoció d'aquest sector fora de Terrassa. Amb aquestes dades, la Cambra ha tancat el 2012 confirmant la seva presència activa a de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

La Cambra de Comerç ha incrementat la implicació de la delegació de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, a través de la promoció de l'emprenedoria i de l'assessorament a empreses i particulars. Així, la delegació santcugatenca de l'entitat ha organitzat 15 cursos de formació a nous emprenedors amb una participació de més de 250 persones. A Rubí, l'entitat ha assessorat un total de 15 empreses i ha participat en el pla de reactivació econòmica del municipi.

La institució s'ha fet càrrec al llarg del 2012 de diversos cursos, sessions informatives i jornades d'interès empresarial amb la intenció d'afavorir la relació entre empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat. L'ens cameral també ha impulsat activitats de suport i estímul del teixit empresarial i ha promogut la implicació de representants empresarials dels municipis en activitats de foment del teixit econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.