Sant Cugat ESN amplia la formació amb cursos de la Cecot


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni / Font: Cecot

Moment de la signatura del conveni / Font: Cecot

La Cecot i Sant Cugat Escola Superior de Negocis col·laboraran en accions de formació a la ciutat. Ambdues entitats han signat aquest divendres un conveni de col·laboració que permetrà a la patronal fer arribar els seus cursos de formació a la ciutat i a l'escola de negocis ampliar la seva oferta. L'objectiu és poder impartir una vintena de cursos a l'any.

Amb aquest acord, la patronal vallesana fa arribar la seva oferta formativa a la nostra ciutat. Sant Cugat Escola Superior de Negocis acollirà els cursos a les seves instal·lacions, que estaran principalment relacionats amb novetats normatives, habilitats directives, la internacionalització de les empreses, el màrqueting i la formació per a emprenedors. També s'impartiran lliçons per a les empreses de l'entorn.

La directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, i la directora de Sant Cugat Escola Superior de Negocis, Gemma Colom, han estat les encarregades de materialitzar el conveni.

El primer seminari que s'impartirà al centre santcugatenc estarà relacionat amb el tancament fiscal i comptable d'aquest any, que tindrà lloc aquest dimecres. Les següents propostes formatives seran 'Organitzar el canvi a través de l'energia organitzacional', 'Tractament fiscal de la retribució de l'administrador' i 'Ipad i Iphone per a empreses'. La intenció és poder acollir una vintena de cursos a l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.