Comencen les rebaixes d'hivern amb descomptes d'entre el 20 i el 30%


  • Comparteix:

S'espera que la roba d'abric sigui de les més venudes.

S'espera que la roba d'abric sigui de les més venudes.

Avui comencen les rebaixes d'hivern a la gran majoria de comerços amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 30%. Des de Sant Cugat Comerç esperen que aquesta sigui una bona campanya ja que ni l'any 2003 ni la campanya de Nadal han estat massa positives pel petit comerç.

Com ja és habitual, després de les festes arriben les rebaixes a la majoria de comerços, tot i que aquest any algunes grans cadenes de roba no penjaran els cartells de descomptes fins el proper dilluns.

Els articles amb més sortida seran els de roba, sabates, complements i parament per a la llar, que comptaran amb descomptes inicials d'entre el 20 i el 30%. Des de Sant Cugat Comerç esperen que aquesta sigui una bona campanya, ja que queden molts articles que no s'han venut durant les festes de Nadal.

Maria Eulàlia Egea

Esperem que les rebaixes vagin bé, perquè ni la campanya de Nadal ni l'any han estat massa bona i queden productes que la gent, si pot, compra a la rebaixes.


I és que, en conjunt, tant el 2003 com la campanya de Nadal no han estat massa positius pel petit comerç al conjunt de Catalunya. Segons Egea, un dels motius que expliquen aquesta situació encara és l'adaptació a l'euro.

Maria Eulàlia Egea

Molta gent creu que el motiu encara és l'euro. Molts comerciants han arrodonit els preus a l'alça i hi ha uan certa reticència.


Tot i que Sant Cugat no ha estat una excepció, si que cal remarcar que les ja tradicionals iniciatives del trenet i els sortejos e Nadal han obtingut una molta bona resposta entre els clients.
D'altra banda, Egea també s'ha mostrat satisfeta del funcionament de l'aparcament temporal habilitat davant de Can Quitèria, que ha facilitat l'aparcament a la zona del centre durant aquests dies de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.