El peatge dels Túnels de Vallvidrera s'encareix un 3%


  • Comparteix:

El peatge dels Túnels de Vallvidrera s'apuja un 3%

El peatge dels Túnels de Vallvidrera s'apuja un 3%

El peatge dels Túnels de Vallvidrera s'apujarà un 3% a partir de l'1 de gener. La majoria dels peatges de la Generalitat s'incrementaran un 3,5% de mitjana mentre que els de l'Estat ho faran un 2,6%. El percentatge d'encariment s'ajusta des del departament de Territori i Sostenibilitat en funció de l'IPC interanual del mes d'octubre.

El peatge dels Túnels de Vallvidrera s'encareix un 3% a partir de l'1 de gener, mentre que el del Túnel del Cadí s'abarateix un 7% i els de la C-32 i C-33 s'apugen un 3,5%. A la resta de l'Estat espanyol, els peatges s'incrementen un 2,6%. Aquesta diferència en l'augment percentual del preu respon al sistema de càlcul de l'increment de l'IPC; mentre que l'administració catalana es basa en la inflació interanual del mes d'octubre, l'espanyola ho fa segons la mitjana de l'IPC d'un any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.