Banc Sabadell presentarà una oferta per CatalunyaCaixa segons l''Ara'


Temes relacionats

Banc Sabadell i el BEI finançaran les pimes amb 400 milions d'euros (22/des/12)


  • Comparteix:

Banc Sabadell té la seu a Sant Cugat

Banc Sabadell té la seu a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, pretén quedar-se CatalunyaCaixa malgrat Banco Santander ja té quasi assegurada l'adquisició de l'entitat en la seva privatització. El diari 'Ara' informa aquest diumenge que Banc Sabadell presentarà una oferta competitiva en la subhasta de l'entitat catalana amb l'objectiu de continuar creixent a través de compres. Si aconsegueix passar per davant el favorit, el Banco Santander, i amb l'adquisió ja acordada de la xarxa i el negoci de Banc Mare Nostrum (BMN) a Catalunya i Aragó, corresponent a Caixa Penedès, l'entitat vallesana s'acostaria al gran líder del sector al país, CaixaBank.

Banc Sabadell està aprofitant la reestructuració del sistema financer espanyol per créixer a través de compres. L'entitat financera també ha culminat aquest mes la fusió la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), convertint-se formalment en el quart banc de l'Estat espanyol. Amb l'acord tancat aquesta setmana per adquirir la red de BMN a Catalunya i Aragó, l'entitat es converteix en la quarta de Catalunya, amb aproximadament el 12% de les oficines del país.

La consolidació d'aquest acord semblava difuminar l'interès que Banc Sabadell havia demostrat en adquirir CatalunyaCaixa, la segona entitat del país després de la fusió de les caixes de Catalunya, Tarragona i Manresa. Segons el diari 'Ara', però, l'entitat no ha renunciat a quedar-se CatalunyaCaixa per davant del favorit, Banco Santander, i presentarà una oferta competitiva en la subhasta que portarà a la seva privatització.

La Generalitat prefereix l'opció del banc vallesà perquè mantindria els centres de decisió a Catalunya i perquè sembla que l'ajust en la plantilla seria més sever si es consolida l'opció del Banc Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.