Aefol continua amb els seus dinars de 'networking'


Temes relacionats

Sant Cugat explica el model d'Smart City en un fòrum entre empresa i administració (22/gen/13)

Aefol s'acosta al mercat líder mundial en matèria d''e-learning' (17/set/12)

L'Expolearning veu en Sant Cugat una futura destinació de la fira (16/feb/12)


  • Comparteix:

La pàgina web d'Aefol / Font: Aefol.com

La pàgina web d'Aefol / Font: Aefol.com

L'empresa Aefol, amb seu a Sant Cugat, organitza aquest divendres el primer dinar 'networking' de l'any entre petits empresaris i emprenedors. La reunió, que tindrà lloc a la masia Can Ametller, té l'objectiu d'establir relacions i sinergies entre els assistents per fomentar el teixit associatiu de la ciutat i la resta de Catalunya. L'entitat, a més, està fent gestions per organitzar la fira Expofinanzas21 a la ciutat, que podria tenir lloc a a mitjans d'octubre.

Aefol continua amb la tradició del 2012 de celebrar dinars entre empresaris, el primer divendres de cada mes, per establir contactes i fomentar relacions entre els assistents. La iniciativa va néixer l'any passat i va aplegar, al llarg de nou trobades, prop de 200 persones. El director de l'entitat, Josep Lozano, ha explicat que en aquests contexts de crisi és bo que els petits empresaris tinguin espais per relacionar-se.

Josep Lozano

Són persones que tenen els seus negocis però necessiten relacionar-se de manera senzilla per establir contactes i poder créixer.


En aquest primer dinar, Aefol ha convidat dues entitats per acostar als convidats la seva experiència en el món dels negocis. La primera, Hispasia, explicarà les sinergies que s'estableixen entre Catalunya i el mercat asiàtic mentre que la segona, l'Associació d'Intermediaris de Finançament (AIF), explicarà les claus de la nova fira que organitzarà conjuntament amb Aefol a Madrid a mitjans de març, un espai que servirà per vendre productes financers i que s'anomenarà Expofinanzas21. Lozano ha anunciat a Cugat.cat que estan en converses per portar aquesta iniciativa a Sant Cugat a mitjans d'octubre.

Josep Lozano

Estem organitzant una nova fira a Madrid. La volem portar a Sant Cugat durant el mes d'octubre.


Per parlar-ne, Aefol ha convidat el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, al primer dinar d'aquest divendres. L'àpat costarà 25 euros incloent cava i cafè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.