AC Hotels by Marriot obre un quatre estrelles al febrer a Can Sant Joan


Temes relacionats

La cadena hotelera Accor deixa d'explotar l'hotel santcugatenc (14/set/12)


  • Comparteix:

Una de les habitacions d'un dels hotels de la marca / Font: AC Hotels by Marriot

Una de les habitacions d'un dels hotels de la marca / Font: AC Hotels by Marriot

AC Hotels by Marriot obrirà un hotel de quatre estrelles el 18 de febrer al polígon de Can Sant Joan, a l'antic Novotel, segons informa en un comunicat. Amb el nom d'AC Hotel Sant Cugat, la cadena aprofita aquest edifici construït el 1992 per oferir un hotel de 152 habitacions, amb quatre 'suites' de més de 50 metres quadrats, centre de fitness i aparcament. El nou establiment està situat a 200 metres de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Can Sant Joan (FGC).

AC Hotel Sant Cugat s'ubica a la plaça de Xavier Cugat i ofereix 152 habitacions, quatre d'elles 'suites' de més de 50 metres quadrats, segon bany i sala d'estar independent. A més, l'hotel incorpora salons per organitzar esdeveniments i reunions, i una selecció de serveis comuns que completen l'oferta amb premsa gratuïta, connexió Wi-Fi, telèfon, caixa forta, esmorzar buffet, bugaderia, fitness center, servei de menjar 24 hores, restaurant i pàrquing.

Amb el de Sant Cugat, seran vuit els hotels que AC Hotels by Marriot explota a la demarcació de Barcelona. A la capital catalana la cadena compta amb quatre establiments i té tres més fora de Barcelona: AC Hotel Gavà Mar, AC Hotel Martorell i AC Hotel Som.

En un comunicat, el president d'AC Hotels by Marriot i conseller delegat, Antonio Catalán, ha afirmat que estan complint l'estratègia inicialment fixada, una aposta que ampliaran 'amb més novetats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.