Tots els partits demanen al PP la posada en marxa 'ja' de la línia de passatgers Mollet-Papiol


  • Comparteix:

L'entrada en funcionament està pendent des del 99.

L'entrada en funcionament està pendent des del 99.

Tots els partits, a excepció del PP, s'han mostrat indignats perquè el ministeri de Foment hagi tornat a endarrerir la posada en funcionament de la línia de passatgers Mollet-Papiol de Renfe, pendent des del novembre del 99. Les formacions han retret a Madrid que mostri aquest menyspreu per una infraestructura que consideren 'imprescindible' per la connectivitat del país.

Després que la representació d'alcaldes de la comarca tornés de Madrid, de nou, sense un calendari per la posada en marxa de la línia de passatgers de Renfe Mollet- El Papiol, totes les formacions han retret avui al PP que tres anys després la línia continuï infrautilitzada.

Des del Convergència i Unió, el seu sotspresident local, Joan Recasens, ha qualificat aquesta infraestructura de vital per la connexió de comarques emergents com els dos Vallès i el Baix Llobregat:

Joan Recasens

Si la línia Mollet-El Papiol triga tant com el TGV, anem arreglats


Eduard Pomar, en nom d'Esquerra Republicana, creu que és "imprescindible" per a la comarca que la línia de passatgers de Renfe es posi en marxa per millorar la connexió del país:

Eduard Pomar

La posada en marxa de la línia Mollet-El Papiol és bàsica per a la comarca


El secretari local dels socialistes, Salvador Gausa, ha retret a la regidora i diputada a Madrid pel PP Berta Rodríguez que hagi afirmat que el seu partit tenia en compte la comarca pel que fa a infraestrucutres quan encara no s'ha posat en funcionament la línia Mollet-Papiol de Renfe.

Salvador Gausa

Berta Rodríguez s'omplia la boca parlant de la línia Mollet-El Papiol i encara no està en funcionament


Per la seva banda, Rafael Enríquez, en nom del Partit Popular, ha afirmat que s'ha d'explicar a Madrid la importància que té per a la comarca la posada en funcionament d'aquesta línia.

Rafael Enríquez

S'ha d'explicar a Madrid la importància de la línia Mollet-El Papiol


CiU i ERC també han lamentat que Madrid bandegi el Vallès d'aquesta manera i que la diputada del PP, Berta Rodriguez, hagi dit reiteradament dates que finalment s'han incomplert totes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.