Asepeyo tanca el 2012 amb un resultat positiu però amb menys ingressos


Temes relacionats

Asepeyo continua la seva expansió per les xarxes socials (28/mai/12)

L'hospital Asepeyo ha estat acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda (26/feb/09)


  • Comparteix:

Moment del lliurament dels guardons / Font: Asepeyo.es

Moment del lliurament dels guardons / Font: Asepeyo.es

La mútua Asepeyo ha incrementat prop d'un 8% el resultat positiu aquest 2012, arribant als 94,5 milions d'euros segons ha informat Europa Press. Tot i això, els seus ingressos han minvat un 6% fins als 465 milions d'euros. A més, aquest dimecres l'empresa ha lliurat els primers Premis Asepeyo que han reconegut la feina de les empreses Dragados, Navantia i Itesal Transformados, per les millors pràctiques preventives.

Asepeyo té el 32% del negoci a Catalunya, que juntament amb la comunitat de Madrid sumen el 90% del resultat de la companyia, segons fonts d'Europa Press. A més, la mútua invertirà aquest any dos milions d'euros que permetrà obrir un nou centre assistencial a Barcelona.

D'altra banda, aquest dimecres s'han lliurat els primers Premis Asepeyo. Aquests guardons estan dividits en tres categories. Així, en la categoria de 'Millor acció preventiva pel control del risc', Dragados SA ha obtingut el primer premi. Pel que fa a l'àmbit de 'Millor pràctica de gestió de la prevenció', Navantia ha obtingut la qualificació més alta. La petita empresa també ha pogut participar en el certamen gràcies a la categoria 'Millor pràctica preventiva', en què ha guanyat Itesal Transformados.

Els guardons han aplegat 86 treballs provinents de diferents empreses associades a l'entitat sanitària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.