Ricoh signa un acord amb Apple per ser socis tecnològics


  • Comparteix:

Ricoh s'associa amb el gegant informàtic / Font: ACN

Ricoh s'associa amb el gegant informàtic / Font: ACN

L'empresa local Ricoh ha signat aquest dimarts un acord amb la multinacional Apple que la converteix en sòcia tecnològica del gegant informàtic. L'acord signat entre les dues companyies estableix que Ricoh s'ocuparà de dissenyar solucions que s'adaptaran o integraran als diferents productes de hardware i software d'Apple.

Ricoh és una companyia tecnològica especialitzada en equipament digital per a l'oficina, solucions d'impressió d'alta producció, sistemes de gestió de documents i serveis TIC. Amb seu a Tòquio, el Grup Ricoh opera a més de 200 països. Els ingressos del grup van sumar l'últim exercici un total de 23.000 milions de dòlars.

Amb l'associació tecnològica amb Apple, Ricoh consolida el seu compromís de donar resposta a les necessitats de mobilitat dels seus clients i permetre'ls l'accés a la informació i a les aplicacions corporatives, en tot moment i des de qualsevol lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.