Toni Ventura
Hem sabut plasmar les necessitats d'un nou tipus de restaurant i mercat.
El projecte Nian va néixer a finals de 2005 quan Joan Ventura es va establir a Mont-roig del Camp, al Baix Camp, zona de cultiu d'oliveres de la varietat arbequina, que produeix un dels millors olis verges extra. Els germans es van interessar pel món de l'oli i van acabar creant Nian, un producte original per la seva qualitat i imatge. Toni Ventura explica que la creació de la marca no ha estat fàcil, ja que han tingut moltes traves per establir-se.
Toni Ventura
Vam veure que hi havia uns impediments molt grans i pensem que no hi ha dret.
A la nostra ciutat, l'oli Nian es pot comprar al Celler de Coll Favà, a la Teca Sàbat, a La Burgueseria, al Rebost de Valldoreix i al restaurant Sugoi. A més, també es pot aconseguir a diversos comerços de Barcelona i Vic.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.