La ciutat disposarà de més espais per al foment de l'emprenedoria


  • Comparteix:

Sant Cugat referma el compromís amb l'emprenedoria i properament s'habilitarà un nou viver d'empreses fruit de la col·laboració de l'administració i el sector privat. Ho ha avançat aquest divendres el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, durant la visita que juntament amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, han fet als emprenedors ubicats al Sant Cugat Trade Center per conèixer de primera mà els reptes i necessitats dels emprenedors establerts en aquest espai de col·laboració público-privada.

Durant aquesta visita, s'ha anunciat que ja es treballa en l'obertura d'un nou emplaçament per donar cabuda a nous projectes empresarials ja que els actuals estan gairebé al límit de la seva capacitat. No s'ha especificat encara la data d'obertura però s'ha indicat que el model serà el mateix: administració i iniciativa privada aniran de la mà per crear les condicions per a noves iniciatives de negoci.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha defensat aquest model com una part important de l'estratègia global de ciutat on es vol combinar l'atracció de grans empreses amb l'empenta a emprenedors que volen posar en marxa la seva idea. A més, Conesa indica que de cara al futur l'emprenedoria serà una important sortida per als joves.

Mercè Conesa

És el model que ens ajudarà a donar oportunitats als joves que ara s'estan formant. L'emprenedoria i l'autoocupació serà la sortida per a molts d'ells.


Un dels vivers actualment en marxa està ubicat al Sant Cugat Trade Center i compta amb una trentena de projectes entre les seves parets. La directora corporativa del complex, Alèxia Porqueras, ha destacat la feina feta durant el darrer any que s'ha traduït en reconeixements per a alguns dels projectes instal·lats en aquest equipament.

Alèxia Porqueras

Estem molt contents perquè emprenedors instal·lats aquí han rebut alguns premis. Fem una gran valoració de la tasca que s'està fent en aquest espai.


Segons dades del consistori, l'aposta per l'emprenedoria de la ciutat en els darrers tres anys ha donat lloc al naixement de prop de 300 projectes dels quals un 80% han reeixit en empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.