La UPC no acomiadarà cap treballador de l'ETSAV però sí que els reubicarà


Temes relacionats

L'ETSAV defensarà el seu model davant la reorganització a la UPC (18/gen/13)


  • Comparteix:

Exterior del centre santcugatenc / Font: ETSAV

Exterior del centre santcugatenc / Font: ETSAV

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) no acomiadarà cap professor ni personal d'administració i serveis (PAS) en el seu procés d'unificació dels dos centres dedicats a l'arquitectura, un d'ells a Sant Cugat. Ho ha assegurat el rector de la UPC, Antoni Giró, que ha avançat a Europa Press que sí que hi haurà un pla de reestructuració en l'organització del centre. Aquest canvi s'inscriu en una refundació d'aquesta institució per racionalitzar el funcionament i implantar mesures que permetin eixugar el seu dèficit, que ascendeix a 100 milions d'euros.

Giró justifica la reubicació dels treballadors explicant que 'el centre necessita fer més activitat amb els mateixos efectius'. Aquest fet no suposarà més càrrega de treball per als professors sinó un canvi d'activitat.

La UPC treballa en una nova estructura organitzativa i en una nova oferta d'estudis que pretén suprimir les duplicitats d'estudis existents. Dins d'aquest objectiu es contemplen diverses mesures i una d'elles és una reordenació de centres en una universitat que compta amb multitud de facultats repartides en diferents ciutats catalanes. Aquesta remodelació contempla la fusió en una sola escola de l'ETSAV i de l'escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB). Segons Giró, el centre ubicat a Sant Cugat no es perdrà, sinó que augmentarà la seva oferta ja que es mantindrien les dues seus amb una oferta conjunta de graus i màsters, però diferenciada a cada centre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si clar!! Jajajaja fiemnos del Rector Giró... També es va compromotre davant del claustre a no pujar les taxes, e immediatament va demanar al mas colell, i al wert que les puges.... L'any passat ja va acomiadar a PAS e a l'estiu va contractar 5 carrecs mes de confiança... A part de no pagar les nomines de Juliol integres... ETC ETC....

Manel Roca Baringo. Enviat el 11/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.