La companyia Ricoh se suma a Fem.talent i fomentarà la igualtat d'oportunitats


  • Comparteix:

Ricoh té la seu a Sant Cugat / Font: Ricoh.es

Ricoh té la seu a Sant Cugat / Font: Ricoh.es

La companyia Ricoh, amb seu a Sant Cugat, fomentarà la igualtat d'oportunitats i el talent femení a través del projecte fem.talent, una iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT). Fem.talent és un espai de debat i reflexió que vol posar en valor les pràctiques que conciliïn vida laboral i personal en l'àmbit empresarial, científic i tecnològic. L'altre objectiu d'aquesta iniciativa és donar visibilitat al talent femení.

L'adhesió de la companyia al projecte comporta la participació al comitè d'honor, del director general de Ricoh, Ramon Martín, i al consell assessor de Fem.talent, el director de Marquèting i Nous Negocis, Eduard Farga. En aquests òrgans, hi ha presència de l'empresariat català i representants polítics.

Aquets dvendres tindrà lloc el segon fòrum Fem.talent, que aquest any coincidirà amb la celebració del Dia contra la Desigualtat Salarial per raons de gènere. En la present edició, per a la qual s'espera una assistència de més de 350 persones, es valorarà l'impacte que el talent femení té sobre l'economia. La conferència inaugural anirà a càrrec de la membre del Parlament Europeu i de la comissió nacional sueca de l'Unesco, Cecilia Wikström.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.