El Celler El Chiquitín ofereix vins, embotits i gintònics a la zona de Torreblanca


  • Comparteix:

El Chiquitín ha obert les portes a l'entorn del Mercat de Torreblanca

El Chiquitín ha obert les portes a l'entorn del Mercat de Torreblanca

Ambient familiar i acollidor, varietat d'embotits ibèrics, pa de coca especial, selecció de gintònics 'premium' i una carta de vins de qualitat són els atributs amb els quals el Celler El Chiquitín vol atreure la clientela al nou local que acaba d'obrir al carrer d'Elias Rogent. El local compta amb una sala interior de 40 metres quadrats i una terrassa exterior assolellada.

El nou local ha obert portes amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada per a molts santcugatencs per passar una estona relaxada i gaudir de productes de qualitat.

Els responsables del projecte són María Jesús Molina i Oscar Costea, que han obert El Chiquitín amb la intenció de complementar l'oferta que hi ha a la zona del Mercat de Torreblanca i del Teatre-Auditori. Molina ha destacat que han triat Sant Cugat per l'ambient que té i el local per l'entorn i la mida.

María Jesús Molina

Sant Cugat és una ciutat que ens agrada i el local petit és ideal per poder-lo portar nosaltres dos.


El Celler El Chiquitín està ubicat al numero 18 del carrer d'Elias Rogent i obre a partir de les nou del matí i fins les deu o les onze de la nit. Els diumenges a la tarda i els dilluns al matí està tancat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.