Empreses santcugatenques participen al Mobile World Congress


Temes relacionats

El hotels de la ciutat pengen el cartell de complet gràcies al Mobile World Congress (25/feb/13)


  • Comparteix:

Imatge de l'estand Catalonia del Mobile World Congress d'enguany / Font: ACN

Imatge de l'estand Catalonia del Mobile World Congress d'enguany / Font: ACN

Dues empreses santcugatenques participen al Mobile World Congress d'enguany que se celebra aquesta setmana a la Fira de Barcelona. Isoco i Linkcare Health Services, ubicades a EsadeCreapolis, aprofiten la trobada per ensenyar el producte, aprendre del mercat i donar-se a conèixer. Isoco es dedica a la creació de software mentre que Linkcare és una plataforma oberta del sector sanitari per compartir el coneixement clínic sobre un pacient. Les dues companyies estan situades a l'Estand Catalonia, que engloba prop d'una cinquantena de marques del país.

El 'product manager' d'Isoco, Israel Olalla, ha destacat a Cugat.cat que el Mobile World Congress és una molt bona oportunitat per contactar amb gent d'arreu del món i ensenyar el producte i que la sensació és molt bona.

Israel Olalla

Per ensenyar el teu producte, variant les opcions que estàs propostant, com funciona, etcètera. Recollir molt 'feedback' amb gent molt diversa. És molt enriquidor.


De la seva banda, Linkcare també presenta el seu projecte a l'App Planet, un espai on participen empreses que es dediquen al desenvolupament d'aplicacions per a la telefonia mòbil i que engloba nou iniciatives d'arreu del país.

Enguany s'espera la visita de més de 70.000 persones de més de 220 països diferents en aquesta edició del Mobile World Congress, que també ha estrenat la capitalitat mundial del mòbil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.